Ademcirkel

Tijdens een ademcirkel neem ik jou en maximaal 7 anderen mee op een innerlijke reis. De kracht van het ademen in een groep is dat er een collectief veld ontstaat waardoor jij ook gedragen wordt door de groep. Juist door de processen van anderen om jou heen te horen kan het zijn dat jij je uitgenodigd en vrij genoeg voelt een om stukje dieper te gaan dan je gegaan zou zijn als je alleen zou ademen. Ook kan het zijn dat je in je proces getriggerd wordt door het proces van een ander waardoor er iets in jou opgelost en geheeld kan worden.

Voordat we beginnen met het verbonden ademen bied ik verschillende oefeningen aan die ervoor zorgen dat we dieper zakken in ons lijf en we ons beter kunnen verbinden met onszelf en met elkaar. Dit kan zijn dans, yoga en of andere fysieke oefeningen die ons hierbij helpen.

Vaak bied ik ook oefeningen aan waarbij we in ons lijf kunnen ervaren welk thema die dag voor jou speelt en waar je dat in je lijf voelt. We maken contact met dat stuk in jouw lijf waarna we de ademreis gaan beginnen. Door dit focussen zal je veelal dieper in je proces kunnen komen.

Integratie

Aan het einde van de cirkel is er altijd ruimte het delen over de ervaring. Wanneer jij het zo voelt en wilt kan je delen wat je hebt meegemaakt en ervaren hebt.

Ceremonie

De ademcirkels die ik organiseer zijn ceremonies. Een moment voor jezelf waarbij je echt de tijd neemt om in diepere verbinding met jezelf te komen. Ik zet de cirkels dan ook neer als een heilig moment voor jou. We openen en sluiten de cirkel door het aansteken en uitblazen van een kaarsje.  Verder maak ik tijdens jouw reis  gebruik van mijn sjamanistische drum en ratel om zo jouw proces nog meer te ondersteunen.

Duur

Een ademcirkel duurt 2,5-3 uur. 

Voor wie?

Voor eenieder die een  ‘ja’ voelt en behoefte heeft aan een moment voor zichzelf. Gezonde spanning hoort erbij.

Wat brengt het jou?

  • Betere verbinding met jezelf
  • Verlichting van fysieke klachten
  • Verlichting van mentale/emotionele klachten
  • Verlichting van stress en burn-out
  • Fysiek loslaten van trauma’s
  • Meer zelfvertrouwen in jezelf en de helende kracht van jouw lichaam
  • Meer energie
  • Meer creativiteit
  • Meer inzicht en bewustwording in wie jij bent
  • Meer vreugde

Voel je een ‘ja’? check de agenda en meld je gerust aan voor een van mijn ademcirkels via het contactformulier. Voelt het ademen in een groep op dit moment nog te spannend, dan is misschien een 1-op-1 ademsessie in eerste instantie iets meer voor jou.