"Het effect van een ademsessie staat gelijk aan een jaar therapie"
Designer

Verbonden ademen

Verbonden ademen is een ademtechniek waarbij je de pauze tussen je in,- en uitademing weglaat. Je verbindt de ademhaling in en uit dus met elkaar. Door dit langere tijd te doen komt je lijf in een diepe staat van ontspanning en zak je in je lijf waardoor je beter kan gaan voelen wat er in jouw lijf leeft. This is where the magic happens.

Blokkades

Vanuit die diepere staat van ontspanning kan je gaan voelen waar in jouw lijf fysieke, emotionele , mentale of zelfs spirituele blokkades zitten. Bijbehorende, veelal onderdrukte gevoelens en emoties komen naar de oppervlakte zodat deze alsnog gevoeld en ervaren kunnen worden zodat er letterlijk ruimte en lucht in jouw systeem komt.

Muziek

Terwijl jij ademt speelt er muziek die precies is afgestemd op het ademproces  waar jij doorheen gaat en die daar waar nodig, uitnodigt dieper te gaan. Tevens maak ik gebruik gemaakt van instrumenten om jouw onderbewustzijn uit te nodigen nog dieper te gaan.

De effecten

Tijdens een ademsessie kan je fysieke, emotionele, mentale  en spirituele ervaringen hebben. Je lichaam kan willen trillen, verkrampen, stampen, stompen, gillen of lachen. Ook kan je temperatuurswisselingen waarnemen. Er kunnen allemaal gevoelens naar boven komen die gevoeld willen worden. Veelal zijn dit de emoties die we in het dagelijks leven onderdrukken zoals bijvoorbeeld verdriet en boosheid. Oude herinneringen kunnen boven komen drijven met daaraan gekoppelde emoties. Van intens verdriet tot euforie en alles wat er tussen in zit. Alles kan en mag tijdens een ademsessie.  Ook kan je (hoeft niet) een spirituele ervaring hebben tijdens een ademsessie die wel eens vergeleken wordt met de effecten psychedelica zoals magic mushrooms of Ayahuasca. Met het grote verschil dat jij deze ervaring uit jezelf haalt en daar niets anders voor nodig hebt! Er wordt niet voor niets wel eens gezegd – ‘high on your own supply!’

“Een sessie staat gelijk aan jaren psychotherapie.”

Het is geen verkooppraatje wanneer ik zeg dat een sessie verbonden ademen meer effect kan hebben op jouw persoonlijke ontwikkeling  dan jaren psychotherapie. Voor mij was in alles wat ik aan persoonlijke ontwikkeling gedaan heb, de missing link. Toen ik de brug ging slaan tussen mijn hoofd en mijn hart en ben gaan leren voelen – begon er eindelijk echt wat te veranderen in mezelf.  Dat is ook de reden dat ik dit werk zo graag met jou wil delen.

Een verbonden ademsessie kan overweldigend zijn. Soms is het geweldig, soms intens. Maar vertrouw er op dat jij precies ontvangt wat jij op dat moment kan dragen en verwerken.

Wat het jou brengt?

  • Verlichting van fysieke klachten
  • Verlichting van mentale/emotionele klachten
  • Fysiek loslaten van trauma’s
  • Meer zelfvertrouwen in jezelf en de helende kracht van jouw lichaam
  • Meer energie
  • Meer creativiteit
  • Meer inzicht en bewustwording in wie jij bent
  • Meer vreugde
Mocht je nog twijfelen of verbonden ademen iets voor jou zou kunnen zijn in dit moment? Neem gerust contact met me op door me een berichtje te sturen via het contactformulier