Vitaliteit is het toverwoord van nu en ademwerk mag wat mij betreft  dan ook niet ontbreken aan het rijtje van tools die ingezet kan worden om de vitaliteit van werknemers te verhogen. Ik ben er heilig van overtuigd dat door het regelmatig beoefenen van verbonden ademen werknemers:

  1. beter in hun vel komen te zitten
  2. hun eigen grenzen beter leren voelen en kunnen stellen
  3. minder last zullen ervaren van stress
  4. vitaler zullen worden
  5. minder last zullen ervaren van burn-out klachten
  6. fysiek, emotioneel en mentaal sterker zullen worden

Immers, wanneer je leert om je zenuwstelsel te reguleren en met regelmaat jezelf toe te staan los te laten wat jou niet meer dient, dan hou je jezelf emotioneel, mentaal, fysiek gezond.

Ademwerk kan dan ook prima ingezet worden op scholen en bedrijven op studiedagen, als teambuildingsuitje of gewoon zoals het bedoeld is als vitaliteitsactiviteit.  

Dat het aanslaat blijkt wel uit het feit dat de ademsessies die ik op de Expert Academie van de Dunamare Onderwijs groep verzorgde beoordeeld werden met een 9 of hoger. Niet voor niets mag ik volgend jaar naast losse sessies ook een verdiepende serie aanbieden.

Mocht je geïnteresseerd zijn om in het kader van vitaliteit op de werkvloer, werknemers kennis te laten maken met ademwerk, neem dan gerust contact met me op via het contactformulier. In overleg en afstemming kunnen we dan samen kijken waar de behoefte ligt.

In de standaard workshop bied ik in drie uur.

  • Algemene informatie over verschillende, bruikbare ademhalingstechnieken voor focus,  stress reductie en ontspanning.  
  • Een (eerste) ervaring met verbonden ademen. 
De kosten bedragen per persoon €60 exclusief BTW en die minimale groepsgrootte is 8 personen. Hier komen eventuele reiskosten en materiaalkosten nog bij.